Creditcard zonder BKR toetsing

Als u een creditcard neemt, dan maakt u eigenlijk gewoon gebruik van een krediet. Het BKR registreert alle soorten kredieten en daarom dus ook de creditcard. Het maakt zelfs helemaal niets uit of u nou geld hebt opgenomen of geen geld opgenomen heeft.

Creditcard en het BKR

Het Bureau Krediet Registratie registreert al de kredietgegevens van Nederlanders die een doorlopend krediet, een z.g. postorderkrediet hebben, een creditcard, krediet op betaalrekening,  geld lening of een mobiel abonnement hebben. De deelnemer (de kredietverstrekker) is verplicht om betalingsproblemen door te geven aan het BKR.

Een Creditcard zonder BKR Toetsing opvragen

Als u geen negatief BKR hebt, dan zal de kredietverstrekker doorgaans niet moeilijk doen en u een creditcard verschaffen. Hebt u wel een negatieve BKR registratie? Dan kunt u er vanuit gaan dat een Creditcard met BKR aanvragen niet mogelijk is. Toch zijn er mogelijkheden. Er zijn namelijk aanbieders van creditcards die u een Creditcard zonder BKR Toetsing kunnen aanbieden. Let wel op de voorwaarden. Deze Creditcard zonder BKR toetsing zijn meestal niet bepaald gunstig voor u.

Nu Creditcard zonder BKR opvragen?

Kijkt u gerust rond op onze website of u aanbieders ziet staan van Creditcards zonder BKR toetsing. Veel succes met uw zoektocht.